Ügyfeleink visszajelzései


Trilak Hungary
"Telefonos értékesítő csapat támogatásához, hatékonyságának felülvizsgálatára kerestem partnert. Fontos volt számomra, hogy olyan céggel dolgozzunk együtt, akik rendelkeznek azzal a tudással, mely a mi vállalatunkon belül nem található meg, ismerjék ezt a területet olyan behatóan, hogy miután átlátják a mi piacunkat, folyamatainkat, el tudják mondani - azon kívül, hogy milyen lehetőségek vannak ezen a területen - hogy az ő tudásuk szerint mi az, ami a kitűzött célokat, prioritásokat figyelembe véve tud működni és mi az, amivel nem érdemes foglalkozni. Ennek az elvárásomnak maximálisan megfelelt a Comforce, közös munkánkkal rengeteg erőforrást sikerült megtakarítani. Szervezetünkről teljesen nyíltan elmondták véleményüket, kiemelve a jó és a kevésbé jól működő folyamatokat, nyíltan, őszintén tudtunk együtt dolgozni. Megbízható szakmai tapasztalatuk sokat segített. Jó csapat, bátran ajánlom másoknak is, akik a telefonos értékesítésükön szeretnének magasabb hatékonyságot realizálni."

Nagy Klára, Sales Director

VELUX Magyarország Kft.
"A Comforce a közös projektünk alkalmával mind az előkészületek, a képzések, valamint a lebonyolítás során professzionális hozzáállást tanúsított. Mi végig biztosak voltunk abban, hogy kampányunk szakértő kezekbe került."

Jablonkai Erika, Ügyfélszolgálati vezető

SuperShop Kft.
"Mi jut eszembe a Comforce-ról? Comforce – és áramlanak az adatok, Comforce – és elérjük már elveszettnek hitt ügyfeleinket is, Comforce – és frissül az adatbázis. És pontosan ez volt az együttműködés célja."

a SuperShop Csapata

Európai Levelező Oktatási Kft.
"Oktatási szolgáltatást nyújtó direkt marketinggel értékesítő cég vagyunk és fő célunk, hogy folyamatosan növeljük az új hallgatók állományát. Az egyik legfontosabb csatornánk a telemarketing, amelyet már évek óta használunk. A Comforce Kft-vel két hónapja kezdtünk együttműködni. Együttműködésünk elején volt némi fenntartásunk és nem kevés kételyünk: vajon az operátorok, akikkel mi személyesen nem találkozunk, valóban megértették a nem is oly egyszerű termékportfóliónkat; vajon tudnak majd az ügyfelek kérdéseire válaszolni és ami a legfontosabb cégünknek új hallgatókat hozni?... Mára bebizonyosodott: igen, tudnak! Kimagasló hatékonysággal rekorderedményeket érünk el együtt. Mindemellett rendkívül precíz, naprakész riportrendszerüknek köszönhetően mindig pontosan tudom, hogy hol áll a kampány költsége ill. az hogyan aránylik a megrendelő állományhoz. Számunkra az is nagyon fontos, hogy a hívások visszaellenőrizhetőek legyenek. A Comforce naprakészen rendelkezésünkre bocsátja a lebonyolított hívások felvételeit. Mindez ill. a Comforce munkatársai rugalmassága egy kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat alapjait képezik."

Bonafert Helga, marketingvezető

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.
"Ha az a feladatom, hogy a Comforce-ról mondjak pár szót, nehéz helyzetben vagyok, hiszen csak pozitívum jut eszembe. Több projektet vittünk már sikerre és tervezünk sikerre vinni a jövőben is. Azért választjuk őket kampányról kampányra, mert együttműködésünk során a teljes folyamat minden apró részlete zökkenőmentes. És nem utolsó sorban, versenyképes árakon biztosítják az elvárt értékesítést kiadónk számára. Rugalmasak, a változó igényekhez gyorsan alkalmazkodnak és teljes mértékben azonosulni tudnak az általunk képviselt értékekkel."

Vezér Dávid, terjesztési marketing csoportvezető

Somato Diagnosztika Kft.
"Sosem gondolkoztam azon, hogy telemarketing kampányt indítsak cégünk számára. A Comforce-szal való találkozás mégis meggyőzött arról, hogy a telemarketing egy nagyon eredményes út az ügyféligények felméréséhez. Első találkozásom során magas színvonalú szakmai felkészültséget, a változások rugalmas kezelését, ügyfélközpontúságot, rendszeres feed-backet tapasztaltam. Az eredmény pedig számszerűen mérhető teljesítmény és egy számomra értékes adatbázis."

Soltész Erika, ügyvezető igazgató